Mam kamaratku ktora jaksik nechape ze lubim svoju priatelku a ze neni mozne aby som sa s nou dal dokopy ... nechcem s nou prerusit kontakt anina nu nahucat nic ... ale dopekla ako jej mam vysvetlit nech sa zbytocne netrapi a nerobi si nadeje? a nech sa ne
"XY, si vážne skvelá kamarátka, mám ťa rád ako vlastnú sestru, môžem sa ti s čímkoľvek zdôveriť, si mojou oporou, skvelo sa vieme spolu zabaviť, ale milujem len svoju XY..."
"Nerád by som o teba prišiel, lebo takú skvelú kamarátku ako si ty, by som už nenašiel. Ale nechcem, aby si pri mne trpela a robila si nádeje."
musis jej to uplne normalne povedat ak je normalna tak to pochopi.vysvetli jej ze ĺubis svoju priatelku a nie je sanca ze by sa to zmenilo v jej prospech, nic ine ti neostava, on ato urcite pochopi
vies...mozes urobit hocico, hociako krasne jej to povedat, ale aj tak budes ty ten najhorsi, co sa na nu vysral. Aj tak si to s nou poseres... Je to krute, ale na 99% je to tak. Mozno sa mylim...ale ja by som sa urazila
@7 no ony mozu vychadzat dobre, mala som dve kamosky, ale ked sa rozhadali kvoli chalanovi, sa chovali ako maximalne bestie, ja som ich nepoznavala potom som im dohovarala, ze ci su normalne, ci si nevedia uvedomit ze ten chalan za to nestoji, ked sa oblizuje (ano pubertiacky nazov, ale cela ta situacia a ich spravanie bolo pubertiacke) a kazda len:"ale ked ja ho milujeeem"
tym nechcem povedat ze ty za to nestojis alebo ze si kurevnik alebo ze sa musia tvoja kamoska a priatelka rozhadat, len nikdy nevies co mozes cakat
@11 presne preto nechapem taketo hadky alebo reakcie ak mas niekoho rad tak predsa chces s nim byt to chapem ale ked vidis ze nejavy zaujem ... tak preco sa hadat ... nech si on vybere ...
i ked je to chore ...
ale takisto je chore stracat dobre kamaratki kvoli takymto veciam
inak ja mam podobny problem ako ty, mam priatela a kamarat mi vysnava lasku... no nie uplne lasku stale mi pise (v poslednej dobe sa s nim nechcem stretavat tak mi len pise) ze ku mne citi nieco viac a ze keby som nemala priatelaa
musis jej to normalne priamo povedat, ze lubis svoju priatelku.. cim skor si zacne uvedomovat ze ta nebude mat tym lepsie. skor nez sa o nieco pokusi a ty ju budes musiet ovela raznejsie odmietnut. to ju sklame viac.
no ak ta naozaj chce trapit sa jednoducho bude. ale vzdy je najlepsia uprimnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
"XY, si vážne skvelá kamarátka, mám ťa rád ako vlastnú sestru, môžem sa ti s čímkoľvek zdôveriť, si mojou oporou, skvelo sa vieme spolu zabaviť, ale milujem len svoju XY..."
"Nerád by som o teba prišiel, lebo takú skvelú kamarátku ako si ty, by som už nenašiel. Ale nechcem, aby si pri mne trpela a robila si nádeje."
v tomto su dievky niekedy strasne spiny
@6 jaksik to nachvilu pochopila a zas to nejak dava najavo ...
tym nechcem povedat ze ty za to nestojis alebo ze si kurevnik alebo ze sa musia tvoja kamoska a priatelka rozhadat, len nikdy nevies co mozes cakat
i ked je to chore ...
ale takisto je chore stracat dobre kamaratki kvoli takymto veciam
@19 mno myslim ze to mame viaceri ...
no ak ta naozaj chce trapit sa jednoducho bude. ale vzdy je najlepsia uprimnost.
a co sa tyka trapenia mna tak ... to vie iba 1 osoba >.>
jak si môže perfektne vychádzať s tvojou priateľkou, ked jej ťa chce prebrať?? nie je to náhodou úúplná pretvárka a faloš??!!
@29 mno jo uvidi sa ako to bude pokracovat -.-
nj nieje dobra kombinacia ked mas frajerku a dalsia oteba ma zaujem....